Koronasertifikat

Du kan velge mellom PCR- eller hurtigtest online. Svar på koronatesten får du på wwwhelsenorgeno etter 1-3 dager innlogging med BankID.


Pin Pa Meine Gemerkten Pins

Bestill en koronatest online.

Koronasertifikat. Feil er rettet i. En borger fra blant annet EU EØS Schengen og Storbritannia som reiser med koronasertifikat kan reise karantefritt inn til Norge. Om koronasertifikat Publisert 03062021 Oppdatert 10112021 Koronasertifikatet skal vise at det er lite sannsynlig at du er smitteførende med SARS-CoV2.

Sjekk koronasertifikatet før du reiser. Bestill time for testingOrder a corona test sikker innlogging med BankID. Book din time med å velg lokasjon for testing i Oslo Bergen eller Trondheim.

De trenger heller ikke å teste seg ved innreise. Kontroll av koronasertifikat app bruksvilkår For helsepersonell Webinar om koronasertifikat Nyheter og meldinger. Juni 2021 koblet Norge seg på EUs vaksinepass.

Det er enkelte land utenfor EU som har fått lov til å koble seg på koronasertifikatet blant annet Israel. Nasjonal kontrollside i koronasertifikatet skjules torsdag.


Ost Gamle Svinesund Politiet No I 2021 Skilting Fakta Politi


Proteinbrod Bakevarer Smores Linfro

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel